13 | 07 | 2020

Web løsninger

Hos Bleau.dk og Juhlsen.com har jeg fra starten af 2011 til 2013 været projektleder for en række web-, CMS- og mobilløsninger til virksomheder og det offentlige. Det har bl.a. omfattet: 

Celavi.dk

Nyt Wordpress website og kundeklub til Celavi.
Løsningen er udviklet, så det er nemt for kunden at vedligeholde sitet, oprette kampagner og nyhedsbreve, lave brugerundersøgelser og konkurrencer, oprette brugergrupper (test familier), udsende mail til specifikke brugere samt analysere brugerdata. 

 Celavi.dk
   
Faellesbo.dk

En nyudviklet boligportal til boligselskabet Fællesbo.

Integration til bl.a. boligsystem databaser, filarkiver (bl.a. plantegninger og fotos), GoogleMaps m.v. 

 
   
LIC.se

Ny Svensk LIC webshop, medlemssider, rabatsystemer, etablering af MS Dynamics AX løsning, import og konvertering af medlemmer m.m.
Idé fase og design blev påbegyndt i juni 2011.
Løsning blev lanceret d. 22/9 2011 (i forbindelse med en større kampagne i Sverige) og opdateret i 2012 med nye funktioner.

 
   
FVM.dk Opdateret website til Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Flere ministerier blev webmæssigt 'fusioneret' til ét samlet site.
 
   
m.FVM.dk Mobil site til Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med bl.a. integration til GoogleMaps (viser fiskeomårder og fredningsområder) og køb af fisketegn.
   
   
KAB-Bolig.dk

Nyt website til KAB-Bolig og udvikling af Bolignøglen.

Bolignøglen er et fælles tilmeldingssystem til de fleste boligselskaber på Sjælland. Da de forskellige selskaber har mange typer af boliger samt forskellige krav, juridiske regler og muligheder, så giver det en meget kompliceret tilmelding med utallige valgmuligheder. Konsekvenserne af hvert valg kan være ret uoverskuelig for brugerne.

Det krævede derfor et grundigt arbejde med analyser, logiske flow og UX design, for at få designet det rette webflow.

Det er lykkedes, at udvikle et website, der gør det let for brugerne at søge og træffe de rette valg samt få letforståelig information om tilmelding og priser.

Det har været vigtigt, at reducere antallet af manuelle henvendelser, ved at sikre, at brugerne bliver guidet og klart forstår deres opskrivning og abonnement.

   
KAB shops Shops til kurser og bøger. Lanceres senere i 2012.
  
   
Esbjerg shop Esbjerg kommune sommerferiesjov shop.
  
   
Saint-Gobain Intranet løsning til en række virksomheder i Saint-Gobain. Integration til bl.a. GoogleMini og Active Directory. Lanceres i 2012.

I de nævnte projekter har jeg været med i hele projekt forløbet. Det omfatter bl.a. afklaring af kundeønsker, tilbudsudarbejdelse, funktionsworkshops, teknisk afklaring, udkast/mock-up, design udarbejdelse, projektplanlægning, styring af udviklere, testløsninger, fejlrettelser og idriftsættelse.